tisdag 28 april 2009

Mycket nu

Jag vet att jag inte har varit så aktiv på bloggen. Har väl ingen bra ursäkt egentligen, inspirationen har trutit helt enkelt. Men nu tänkte jag bara kort berätta att jag blev i helgen utsatt för en svensexa, arrangerad av mina vänner och släktingar. Såhär i backspegeln kan jag lätt säga att det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Det var en fröjd att få umgås med människor som har betytt så mycket och betyder så mycket för mig, och inse att jag betyder en hel del för dem också.

Till skillnad från vad svensexor har för rykte var den här dagen mycket civiliserad och städad. Allt från champagnefrukosten, via dans i Trädgårdsföreningen och avslutande middag (som undertecknad fick äran att laga!) var det trevligt och ordnat. Vem eller vilka som var hjärnorna bakom den här dagen är jag inte riktigt säker på, men jag kan meddela att jag hade jäkla kul! Det fanns gott om referenser till min kärlek för spel av olika slag, och ett lagom flöde av alkohol av god kvalitet. För er som inte var där kan jag meddela att den här sången spelade en viktig roll under dagen YouTube - Kings Of Convenience - I'D Rather Dance With You

Nån dag kanske det kommer filmbevis på ett internet nära dig, vi får se.

2 kommentarer:

  1. Min svensexa bestod av en tidsvirvel där jag kastades tillbaka till 1994. Sen gick vi och bowlade vilket var en upplevelse eftersom mina vänner inte sysslar med sånt. Sen käkade vi och drack mången god brittisk öl.

    Det var en vacker dag på många sätt.

    Jag önskar er allt gott.

    SvaraRadera
  2. Det låter som en solskenshistoria för att vara svensexa. Den svensexa som hölls för mig någon gång på 60-talet deltog jag i, men jag minns den inte!!!

    SvaraRadera